MPT hírek
Bostoni konferencia Nyomtatás E-mail
2017. április 30. vasárnap, 09:00

Dr. Benedek András és Dr. Molnár György április 23-29. között a Bostonban tartott The Search for Truth in the Age of Social Media című szimpóziumon jártak James E. Katz professzor úr szervezésében, amelyet a közösségi média, újmédia, médiaeszközök és médiahírek témában tartottak. A Bostoni Egyetemmel történő kapcsolatok bővítése érdekében tárgyalásokat folytattunk a közeljövőben egyetemünkre is ellátogató Prof. Elizabeth Loizeaux rektorhelyettes asszonnyal, aki a pedagusképzésért és a közoktatási intézményekkel való kapcsolatokért, valamint a felvételi rendszer fejlesztéséért felelős. A következő találkozó a MTI-n az edX-en zajlott, ahol a stratégiai alelnök, Johannes Heinlein (német) fogadta a delegációt. Az előző évben tett látogatás és kapcsolatfelvétel már jól megalapozta a szakmai találkozót. A konferenciáról bővebben itt lehet olvasni.

 
IDEGEN konferencia a csíkszeredai Sapientia Egyetemen Nyomtatás E-mail
2017. április 23. vasárnap, 18:32

Tanszékünk képviseletében Dr. Molnár György, Dr. Szűts Zoltán és Nagy Katalin a csíkszeredai Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem "Idegen - Străinul - Stranger" című háromnyelvű nemzetközi konferencián jártak. Előadásuk címe: Digitális bevándorlók – ébredő idegenek – a medializált és hálózatosodott világban volt, amely a kommunikáció szekcióban kapott helyet az április 21-22. között megtartott rendezvényen. Bővebb információ az eseményről itt olvasható.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
MELLearN 2017 Nyomtatás E-mail
2017. április 22. szombat, 20:51

Április 20-21. között tartották a MELLearN 13. Nemzetközi lifelong learning konferenciát. A plenáris részben Dr. Benedek András, míg Dr. Molnár György a fenntartható hazai stratégiai irányvonalak témakörben volt érdekelt. Feketéné Dr. Szakos Éva A felnőttkori tanulás és képzés hatásai az egészségre címen adott elő, míg a Tanszéket képviselve Orosz Beáta a fenntartható egészségtudat kialakításának szerepéről beszélt. Biró Kinga előadása a természettudományok jelenlegi helyzetéről szólt. Bővebben az eseményről itt lehet olvasni: http://mellearn.hu/mellearn_2017/

 

 
XV. Pedagógiai Értékelési Konferencia Nyomtatás E-mail
2017. április 10. hétfő, 00:00

Tanszékünk munkatársa, Lőrincz Éva Anna részt vett a 15. Pedagógiai Értékelési Konferencián, amelyet idén április 6-7. között tartottak Szegeden. A képzési elégedettség és az érzelmi jóllét kapcsolatának empírikus vizsgálata című előadásra a poszterszekcióban került sor. Az eseményről bővebben itt lehet olvasni.

 
Diplomaosztó ünnepség Nyomtatás E-mail
2017. április 09. vasárnap, 21:15

Április 8-án a K. épületben átadták a Gazdaság- és Társadalomtudományi Karon végzett hallgatóknak a diplomát. Minden nálunk végzett hallgatónak szívből gratulálunk.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL