BME Műszaki Pedagógia Tanszék
Sikeres műhelytalálkozó Nyomtatás E-mail
2016. október 31. hétfő, 09:10

Képek a Nyitott tananyagfejlesztési (OCD) modell a szakképzésben MTA Szakmódszertani Kutatócsoport első műhelytalálkozójáról. A kutatócsoport vezetője Benedek András egyetemi tanár, az esemény moderátora Molnár György tanszékvezető.


 
Újvidéki konferencia Nyomtatás E-mail
2016. október 27. csütörtök, 09:06

Molnár György tanszékvezetőnk október 25-én részt vett az Újvidéki Egyetem Magyar Tanszékén a Penavin 100 konferencián, melyet a jeles nyelvész és néprajzkutató, a nyelvjárás-, földrajzinév- és mesegyűjtő, tudományszervező és tanszékvezető Penavin Olga előtt tisztelegve szerveztek meg.

 


 
Meghívó Nyomtatás E-mail
2016. október 24. hétfő, 17:21

 
Meghívó Nyomtatás E-mail
2016. október 23. vasárnap, 06:24

Meghívó

A BME Tanárképző Központ keretében működő Nyitott tananyagfejlesztési (OCD) modell a szakképzésben MTA Szakmódszertani Kutatócsoport 2016. október 24-én 15 órakor a BME Q épületének I. emelet A102-es termében tartja

I. Műhelytalálkozóját.

Program:

A pályázat koncepciójának és a tervezet feladatok ütemezésének bemutatása (Benedek András egyetemi tanár)

A kutatás-fejlesztésbe bekapcsolódó gyakorló szakképző iskolák bemutatása (a Kecskeméti Szakképzési Centrum Kada Elek Közgazdasági Szakgimnáziumából Dobozy Gyöngyi okleveles közgazdásztanár, a Bolyai János Műszaki Szakgimnázium és Kollégiumból Horváth József informatika szakos középiskolai tanár, a Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum Öveges József Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájából Nagy Endre László középiskolai tanár, a “Budapest” Baptista Szakgimnázium, Gimnázium és Sportiskolából Pap Dalma angol nyelv és kultúra, valamint magyar nyelv és irodalom szakos középiskolai tanár)

A kutatáshoz kapcsolódó Sysbook rendszer fejlesztéséről (Bars Ruth c. egyetemi tanár) Konzultáció a további hálózatfejlesztési lehetőségekről

Visszajelzést a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. elektronikus címre kérünk.

 
Diplomaosztó a Karon Nyomtatás E-mail
2016. október 13. csütörtök, 10:50

Képek a GTK őszi diplomaátadó ünnepségéről. Még egyszer gratulálunk a tanszékünkön végzett mérnők- és közgazdásztanároknak!


 
Sikeres tréning! Nyomtatás E-mail
2016. október 08. szombat, 17:07

A BME Tanárképző Központ, a Műszaki Pedagógia Tanszék és a Tamperei Egyetem Tanárképző Központja közötti együttműködés keretében sikeresen zárt egy őszi egy hetes intenzív pedagógusképzési tréninget. A képzés kreditértéket is jelentő tanúsítvánnyal zárult, melyet ünnepélyes keretek között a sikeresen teljesítők 2016. szeptember 24.-én vehettek át a BME Q. épületében a szakirányú továbbképzési szakjaink évnyitójával egybekötött ünnepségen.

 


 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL