BME Műszaki Pedagógia Tanszék
Újvidéki konferencia Print E-mail
Thursday, 27 October 2016 09:06

Molnár György tanszékvezetőnk október 25-én részt vett az Újvidéki Egyetem Magyar Tanszékén a Penavin 100 konferencián, melyet a jeles nyelvész és néprajzkutató, a nyelvjárás-, földrajzinév- és mesegyűjtő, tudományszervező és tanszékvezető Penavin Olga előtt tisztelegve szerveztek meg.

 


 
Meghívó Print E-mail
Monday, 24 October 2016 17:21

 
Meghívó Print E-mail
Sunday, 23 October 2016 06:24

Meghívó

A BME Tanárképző Központ keretében működő Nyitott tananyagfejlesztési (OCD) modell a szakképzésben MTA Szakmódszertani Kutatócsoport 2016. október 24-én 15 órakor a BME Q épületének I. emelet A102-es termében tartja

I. Műhelytalálkozóját.

Program:

A pályázat koncepciójának és a tervezet feladatok ütemezésének bemutatása (Benedek András egyetemi tanár)

A kutatás-fejlesztésbe bekapcsolódó gyakorló szakképző iskolák bemutatása (a Kecskeméti Szakképzési Centrum Kada Elek Közgazdasági Szakgimnáziumából Dobozy Gyöngyi okleveles közgazdásztanár, a Bolyai János Műszaki Szakgimnázium és Kollégiumból Horváth József informatika szakos középiskolai tanár, a Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum Öveges József Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájából Nagy Endre László középiskolai tanár, a “Budapest” Baptista Szakgimnázium, Gimnázium és Sportiskolából Pap Dalma angol nyelv és kultúra, valamint magyar nyelv és irodalom szakos középiskolai tanár)

A kutatáshoz kapcsolódó Sysbook rendszer fejlesztéséről (Bars Ruth c. egyetemi tanár) Konzultáció a további hálózatfejlesztési lehetőségekről

Visszajelzést a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it elektronikus címre kérünk.

 
Diplomaosztó a Karon Print E-mail
Thursday, 13 October 2016 10:50

Képek a GTK őszi diplomaátadó ünnepségéről. Még egyszer gratulálunk a tanszékünkön végzett mérnők- és közgazdásztanároknak!


 
Sikeres tréning! Print E-mail
Saturday, 08 October 2016 17:07

A BME Tanárképző Központ, a Műszaki Pedagógia Tanszék és a Tamperei Egyetem Tanárképző Központja közötti együttműködés keretében sikeresen zárt egy őszi egy hetes intenzív pedagógusképzési tréninget. A képzés kreditértéket is jelentő tanúsítvánnyal zárult, melyet ünnepélyes keretek között a sikeresen teljesítők 2016. szeptember 24.-én vehettek át a BME Q. épületében a szakirányú továbbképzési szakjaink évnyitójával egybekötött ünnepségen.

 


 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 8 of 52