BME Műszaki Pedagógia Tanszék
Megjelent az Opus et Educatio idei második angol nyelvű száma Nyomtatás E-mail
2016. december 26. hétfő, 14:55

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy az Opus et Educatio folyóirat idei második angol nyelvű száma is megjelent. A cikkek elolvashatók itt.

We are happy to inform you that this year's second English edition of Opus et Educatio has been published. It is available to read by clicking on the link above.

 
Békés, boldog ünnepeket kívánunk az MPT minden munkatársának és hallgatójának! Nyomtatás E-mail
2016. december 23. péntek, 14:43

 

 
Diplomaosztó Nyomtatás E-mail
2016. december 17. szombat, 14:34

December 17-én a végzett hallgatóink átvehették a diplomájukat egy ünnepélyes diplomaosztó keretén belül. Délelőtt 10 órától és délután 13 órától a mentorpedagógusok, a közoktatási vezetők és a mérés-értékelés szakirányú hallgatók kaptak diplomát. Gratulálunk minden végzettünknek!

 
MTA-BME Nyitott Tananyagfejlesztés Kutatócsoport I. konferenciája Nyomtatás E-mail
2016. december 16. péntek, 14:19

2016. december 15-én tartottuk az MTA-BME Nyitott Tananyagfejlesztés Kutatócsoport I. konferenciáját Tradíció és nyitottság a szakképzés megújulásában címmel. A délelőtti program levezető elnöke Németh József címzetes egyetemi tanár volt, előadást tartottak Dr. Benedek András kutatócsoport-vezető, egyetemi tanár, Dr. Takács János egyetemi tanár, Dr. Sallai Gyula Professor Emeritus, Dr. Molnár György főigazgató, tanszékvezető, Horváth Cz. János egyetemi tanársegéd és Pap Dalma doktorandusz, kutatócsoport titkár.

A délutáni program során meghallgathattuk Vidékiné Dr. Reményi Judit tanszékvezető-helyettes előadását, amelyet korreferátumok követtek Danyi Vilmos BMSZC szakmai főigazgatóhelyettes, Vendégh Zsolt BVHSZC referens, Vígh Sándor műszaki igazgatóhelyettes (Puskás Tivadar Távközlési Technikum), Kaló Ferenc műszaki igazgatóhelyettes (Kossuth Lajos Két Tanítási Nyelvű Műszaki Szakgimnázium) és Biró Kinga fizika-kémia szakos gyakorlópedagógus (Érdi SzC Kós Károly Szakképző Iskolája) előadásában. Bővebb információ az alábbi weblapon érhető el.

 
TDK Emlékplakett és Köztársasági Ösztöndíj ünnepélyes átadója Nyomtatás E-mail
2016. december 13. kedd, 18:06

2016. december 12-én Dr. Molnár György a Karról abban a megtiszteltetésben részesült, hogy a 2016. évi TDK Emlékplakettet és az ahhoz tartozó oklevelet átvehette Dr. Józsa János Rektor Úrtól. Az eseményt a központi épület Dísztermében tartották, ahol az összevont ünnepség keretében a Műszaki Pedagógia Tanszék demonstrátora, Sik Dávid Köztársasági Ösztöndíjban részesült.

 
Meghívó: MTA-BME Nyitott Tananyagfejlesztés Modell Kutatócsoport I. szakmai konferenciája Nyomtatás E-mail
2016. december 04. vasárnap, 22:13

2016. december 15-én 10-15 óra között a BME Alkalmazott Pedagógiai és Pszichológiai Intézetének és a BME Tanárképző Központjának a támogatásával megrendezzük az MTA-BME Nyitott Tananyagfejlesztés Modell Kutatócsoport "Tradíció és nyitottság a szakképzés megújulásában" című konferenciáját.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL